A kapu automatizálás előnyei és hátrányai – Létezik tökéletes rendszer?

kapu automatizálás

Egy jól megválasztott kapu automatizálás telepíttetése számos előnnyel jár, ha azonban Ön elhamarkodottan, pillanatnyi benyomások vagy csupán a vételár alapján dönt, a hátrányait is könnyedén megtapasztalhatja. Ezért érdemes minden esetben jól megfontolni az elektromos kapu kiválasztását.

Ugye Ön sem szeretne csapdába esni saját otthonában vagy akár a munkahelyén egy váratlanul zárva maradó elektromos kapu miatt? Egyáltalán létezik hibamentes rendszer?

Az alábbiakból megtudhatja, hogy melyek az elektromos kapu telepíttetésének utolérhetetlen előnyei, és hogyan kerülheti el, hogy a hátrányaival is szembesülnie kelljen.

A kapu automatizálás 3 tagadhatatlan előnye

Biztonság

Egy masszív, hatalmas elektromos kapu növeli ingatlana vagy cége biztonságát, hiszen az idegeneket és a hívatlan négylábúakat is a portáján kívül tartja. Segítségével gond nélkül figyelemmel kísérheti, illetve irányíthatja a ki- és belépéseket, így mindig nyugodt lehet szeretteit, illetve értékeit illetően, akkor is, amikor épp nem tartózkodik otthon vagy a munkahelyén.

A biztonságérzetet növeli, hogy az elektromos kapuhoz tartozó kaputelefon, videótelefon vagy akár a mobiltelefonról való üzemeltetés lehetőséget biztosít arra is, hogy Ön az otthona vagy irodája kényelméből dönthesse el, hogy beenged-e valakit, vagy sem.

Kényelem

Ahogyan fentebb már szó esett róla, ma már nem csupán távvezérlővel, kaputelefonnal vagy videótelefonnal, hanem akár mobiltelefonjával is kinyithatja az elektromos kapuját. Ez rendkívül kényelmes, hiszen egyrészt az autóból, a házból, de akár a Föld túlsó feléről is bármikor nyithatja és zárhatja az elektromos kaput.

Az sem utolsó szempont, hogy pl. a téli mínuszokban elindulva, illetve a didergős estéken hazatérve ki sem kell szállnia az autójából, hiszen gyakorlatilag egy gombnyomásnyira van az otthonától. Ahogyan kinyitotta, éppúgy zárhatja is az elektromos kaput, maximális kényelemben.

Esztétikum és értéknövekedés

Sokak számára a külcsín a legfontosabb szempont. Ez persze érthető, hiszen az elektromos kapu kiválasztása hosszú időre szól, és akarva-akaratlanul is az ingatlan szerves részévé válik.

Egy megbízhatóan működő elektromos kapu az Ön ingatlanának esztétikai értéke mellett a vagyoni értékét is megnövelheti néhány százalékkal, ezért az esztétikum mellett néhány igen fontos kritériumra is ki kell térni még a vásárlás előtt.

A rosszul kiválasztott elektromos kapu hátrányai

Egy pusztán küllem alapján kiválasztott elektromos kapu nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ha ugyanis silány minőségű, vagy nem felel meg a környezete adta terhelésnek, könnyedén és gyakran meghibásodhat.

Gondoljon csak bele, milyen kellemetlen, ha váratlanul, épp a reggeli sietség közepette nem nyílik ki az elektromos kapu, és Ön nem tud időben elindulni dolgozni!

Minden egyes meghibásodás plusz bosszúsággal, az esetlegesen rövid garanciaidő pedig igen hamar borsos költséggel járhat az Ön számára.

Egy rossz döntés ezen felül boríthatja a fentebb említett kényelmi funkciókat, és komoly biztonsági kockázatai is lehetnek annak, ha az elektromos kapu nem működik megfelelően. Válassza az olaszországi SEA gyár termékeit, amelynek cégünk a kizárólagos magyarországi képviselete. 

Szeretné az elektromos kaput illetően gondtalanul tölteni az elkövetkező éveket és évtizedeket? Szeretne tökéletes rendszert?

Egy elektromos kapu akkor válhat tökéletes védelmi rendszerré, tehát akkor nyújthat Önnek valódi minőséget, kényelmet, biztonságot és hosszú ideig tartó gondtalanságot, ha fennakadások és meghibásodások nélkül biztosítja az egyszerű, folyamatos és biztonságos használhatóságot, minimum 2-3 vagy akár 5 éves garanciával, és évtizedekre garantált alkatrész ellátottsággal.

Ha épp felújít vagy építkezik, és a minőség, a biztonság, valamint a megbízhatóság szentháromságát tartja szem előtt az elektromos kapu kiválasztásánál is, és később sem szeretne kellemetlen meglepetéseket, válassza a 35 éves forgalmazói, szerelési, javítási és karbantartási tapasztalattal rendelkező Kapucentrum Kft. kiváló minőségű elektromos kapu rendszereit! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Your Comment