Ipari garázskapu széles választékban

Társasházba, irodaházba, ipari létesítményekhez — szervizekhez, raktárakhoz, ahol a kaput intenzíven, naponta 10-15 alkalomnál többet használják — csak és kizárólag ipari kaput javaslunk, hiszen ezeknek a kapuknak a kialakítása, vasalata, zsanérzata sokkal erősebb, mint egy átlagos, lakossági célú garázsajtóé.

Az ipari kapu mindig drágább, de az árkülönbség egy minőségi árkategória differenciát is jelent. Az ipari kapu rugórendszerének ciklusszáma lehet akár 100.000 ciklusú, ami azt jelenti, hogy hosszú évekig megbízhatóan fog működni, nem törik el a rugó. A kapuk zuhanásgátlóval és rugótörésbiztosítóval alapfelszereltek.

Ipari tengelyhajtású motorok, biztonsági kiegészítők, pneumatikus élvédelmi bordák, infrasorompók garantálják a maximális biztonságot. Itt nem szabad spórolni, ragaszkodni kell a minőséghez!

A Kapu-Centrum Kft. több nemzetközi gyártóval dolgozik együtt, mint például a Hörmann.

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.
ipari kapu

Kérjen segítséget

Nem biztos benne, hogy az ön részére milyen ipari kapu lenne az ideális választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?