Az mondják rólunk az ügyfeleink, hogy cégünk neve ma már a stabilan működő, minőségi kapu szinonimája Magyarországon. Az olasz SEA és DISAN, valamint a német WÖHR gyár hazai képviselője és termékeinek forgalmazójaként több, páratlan piaci előnnyel büszkélkedhetünk, amelyek az Ön elégedettségét is garantálni fogják.

Többé nem is kérdés az, hogy kitől rendelhető minőségi kapu! 

Az első és legfőbb érv a Kapu Centrum Kft. mellett, hogy nem tegnap kezdtük a szakmát – és ezért biztosan nem is fogjuk egyhamar abbahagyni. 

Ha minket választ, akkor 35 év szakértői tapasztalatának előnyeit élvezheti, mert mi már ennyi éve forgalmazunk, szerelünk, javítunk és szervizelünk kapumozgató berendezéseket Magyarországon. Ez pedig a jövőre nézve is garanciát jelent. Szavatolja, hogy profi és segítőkész munkatársaink fognak gondoskodni bármilyen felmerülő problémája megoldásáról, akár több évtizedes időtávlatban is.

Ebből a három és fél évtizedből, amely megalapozta a munkatársaink szakmai tapasztalatát, a nemzetközi piacon belül is kiemelten jó hírnévnek örvendő gyártó céget, az olasz SEA gyárat 25 éve képviseljük a tartós, minőségi kapu, a kényelemmel és a biztonsággal egyenértékű kaputechnika jegyében.

Miért előnyös Önnek ez a negyed évszázados magyar–olasz együttműködés?

Röviden szólva azért, mert az Ön háza valódi díszeként és hasznos tartozékaként működő kapu minőségéért áll jót. A nemzetközi piacra szállító, neves partnerünk azonnal, készségesen tud reagálni a részünkről érkező bármilyen megkeresésre. Hosszú évtizedeken átívelő együttműködésünk nyomán rögtön választ tud adni a felmerülő műszaki kérdésekre, esetleges problémákra. 

Ráadásul ezáltal ügyfelünkként Ön a nemzetközi színvonalat jelenleg diktáló innovatív megoldásokat kapja, és persze a megszokottnál hosszabb garanciának is örvendhet. Az európai kaputechnikai szabványoknak megfelelő, márkás kapumozgatás nálunk akár 5 éves garanciát is kaphat, mert mi több év múltán is biztosítani tudjuk a megfelelő alkatrészeket.

Mi mindennél inkább adunk a minőségre!

Miből tudhatja, hogy a kapu téma valódi szakértőjével van dolga? 

Elsősorban azon fog ez meglátszani, hogy mi kizárólag precíz előzetes felmérés alapján adunk árajánlatot, mégpedig korrektet és az Ön számára – a kompromisszummentes minőséget is szem előtt tartva – a legkedvezőbbet. 

Széles körű szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ki tudjuk választani az adott kapu számára a legmegfelelőbb terméket, figyelembe véve az összes döntő tényezőt (pl. az olyan „változókat”, mint a kapu mérete, felhasználási ideje stb.).

A kompromisszummentes minőség záloga

De mit jelent a gyakorlatban az, hogy a minőségben nem vállalunk kompromisszumot? Adott esetben akár azt is, hogy inkább elállunk az üzleti lehetőségtől, mintsem hogy a szakmai minőségből engedjünk! 

Előfordult már az is, hogy egy kedves érdeklődő, aki társasházat épített, az egyszerűbb és olcsóbb, lakossági igénybevételre tervezett motort kérte volna – érthető anyagi megfontolásból. Azonban ilyen kapu esetén nem vállalhatjuk a felelősséget az eredményért, kénytelenek voltunk elutasítani ezt a megkeresést.

Határozott hozzáállásunkért, megalkuvásmentes profizmusunkért cserébe azonban Ön ügyfelünkként maximálisan elégedetten fogja tudni használni a berendezéseket – és a vállalt határidő teljesítése mellett ez az, ami nekünk elsősorban számít!

Miért épp a SEA képviseli ma a csúcsminőséget a kapu mozgatásában?

Mivel rendkívüli minőséget akartunk biztosítani ügyfeleinknek a magyar piacon, az olasz SEA gyár termékeire esett a választásunk. 

Ezeket – többek között – az különbözteti meg a hasonló célt szolgáló, hagyományos berendezésektől, hogy kopó műanyag alkatrészektől mentesek. A tolómotorok olajfürdősek, a nyitókarok hidraulikusak, ezért nincs szükség külön karbantartásra. 

Gyakorlatilag önmagát tartja karban a berendezés, és nincs a motorban kopás, ami a hosszú távú működést biztosítja.

Ha a minőségben nem szereti a tréfát, akkor kattintson a linkre, mert így Önnél is akár évtizedekig fennakadásmentesen kifogástalanul  működhet a kapu!

 KAPU-CENTRUM CSAPATA

Buday József

ügyvezető igazgató

Buday Márta

kereskedelmi igazgató

Szabó Kinga

kereskedelmi ügyintéző

Gyigor Imre

műszaki vezető

Árki Zsolt

lakatos

Dajka József

lakatos

Cseh Zoltán

villanyszerelő

Rólunk mondták

Rajna Tamás
Images by Rajna
    
„Kollégáik meghosszabbították a csereérett kapunk életét. Ezzel segítettek, hogy ne a kapu, hanem én dönthessem el, mikor készíttetünk újat. A szerelők gyorsan és hatékonyan dolgoztak, kéréseinket maximálisan figyelembe véve készítették el az extra dolgokat is. Azóta is hibátlanul működik, nagyon köszönöm Önöknek!”
Bertalan Gábor
LansonCom Kft.
    
„Novemberi hidegben jöttek a kaput szerelni. Udvarias telefonos egyeztetést követően időben megérkeztek. Mivel sok átalakítást kellett elvégezni egész nap dolgoztak. A nap végén tisztán, rendben adták át a munkát és alaposan átbeszéltük mit és hogyan végeztek el. A kapu esztétikailag és funkcionálisan is rendben van, pontosan fut, megfelelően működik. Alapos és minőségi szakmunka, korrekt ügyfélkezelés. Ajánlom őket.”
Turcsányi Andrea, ügyvezető
TWINS Travel Service Kft
    
„A TWINS Travel Utazási iroda székhelyén szerelt a Kapu-Centrum Kft. két munkatársa egy kétszárnyas „úszókaput”, mert korábban a hó és hideg miatt a régivel állandósult a küzdelmünk. A munka elvégzésénél profi hozzáállást tapasztaltunk. Míg a cég konkurenciája, két hétig szerette volna a kapunkat egy külső helyen átalakítani, – miközben küzdhettünk volna egy ideiglenes kapuval ezidő alatt, – addig a Kapu-Centrum a szerelést profi módon egy hosszabb nap alatt megoldotta! Ráadásul a kapu és a garázs esetében már csak egy és könnyen kezelhető távirányítónk lett, ami nagy könnyebség lett számunkra. Az elvégzett munka díja is a konkurenciához képest teljesen korrekt volt, ezért választottuk őket és őszintén ajánljuk. A konkurencia két heti szerelésért és a macerás ki-beállásért kb. 40%-al kért többet.”
Dr. Oroszlán Zsuzsa
ügyvéd/Rechtsanwältin (H)/attorney at law (H)
    
„A Kapu-Centrum Kft. nevét sok évvel ezelőtt, egy neves külföldi nagybefektető állandó alvállalkozójaként ismertem meg. Ma már pirulok, de megfordult a fejemben, vajon miért ragaszkodott ez a beruházó a Kapu-Centrum Kft.-hez, és miért nem egy másik, egyenletes színvonalon szolgáltató, nemzetközi céget választott arra, hogy az a projekt megvalósítása után képviselje őt, magyarországi ügyeit intézze.
Aztán úgy hozta a sors, hogy magam is a Kapu-Centrum Kft. megrendelője lettem. Ekkor fenti, ki nem mondott kérdésemre a gyakorlat adta meg a csattanós és örömteli választ. Ezért, mióta először tapasztalhattam meg munkájukat, ha bármilyen gondom adódik, a Kapu-Centrum Kft.-hez fordulok, és legigényesebb ügyfeleimnek is, barátaimnak is nyugodt szívvel ajánlom őket. A Kapu-Centrum Kft. munkatársai ugyanis ismerik szakmájuk minden csínját-bínját. A Kapu-Centrum Kft. munkatársai rendkívül udvariasak, egyben igazi vállalkozók is, vagyis percre pontosan érkeznek, pro-aktívak és híven tartják a szavukat. Magyar árszínvonal mellett európai nívójú szolgáltatást nyújtottak eddig minden alkalommal, megfejelve ezt azzal, hogy a Kapu-Centrum Kft. valamennyi munkatársa, akivel eddig magam vagy ismerőseim találkoztunk, még kedves is. Ezért a profizmusért járok a Kapu-Centrum Kft. által üzemeltetett mélygarázsokba is szívesebben, mint a többibe. A Kapu-Centrum Kft. állandó, kitűnő teljesítménye visszaadta a hitemet a szolgáltatókban.”
Jáksó László
    
„Tökéletesen elégedett voltam az elvégzett munkával, nagyon köszönöm.”

Termékeinkkel kapcsolatban tegye fel kérdéseit