Rólunk

A KAPU – CENTRUM Kft. célja, hogy megrendelőit folyamatosan képes legyen az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú és minőségű tevékenységével kiszolgálni, ezzel biztosítva a Társaság jó piaci helyzetét.

A forgalmazott termékek színvonala, kollégáink szaktudása lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségben, a lehető legrövidebb kivitelezési határidővel biztosítsuk a szerződéseinkben vállaltakat, és ez kell hogy legyen sikerünk alapja is. Szolgáltató tevékenységünk jó minőségét döntő tényezőnek tekintjük a Társaság tartós sikereinek biztosítása szempontjából.

Feladataink

  • A vevői igények gazdaságos kielégítése
  • Garantált minőség biztosítása
  • Piacorientált árpolitika
  • Gyors információcsere
  • Pontos szállítás
  • Szerviz szolgálat kiépítése

 

A cégvezetés minden döntésében és tevékenységében maximális figyelmet és elkötelezettséget biztosít a minőségnek. Minőségirányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint a cég munkatársainak aktív közreműködésével, és mindent megtesz a rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése érdekében.

 KAPU-CENTRUM CSAPATA

Buday József

ügyvezető
igazgató

Budayné Frank Márta

kereskedelmi
igazgató

Gyigor Imre

műszaki vezető

Árki Zsolt

lakatos

Dajka József

lakatos

Cseh Zoltán

villanyszerelő

Szabó Péter

szerelő

Biri Miklós

szerelő

Rólunk mondták

Rajna Tamás
Images by Rajna
    
“Kollégáik meghosszabbították a csereérett kapunk életét. Ezzel segítettek, hogy ne a kapu, hanem én dönthessem el, mikor készíttetünk újat. A szerelők gyorsan és hatékonyan dolgoztak, kéréseinket maximálisan figyelembe véve készítették el az extra dolgokat is. Azóta is hibátlanul működik, nagyon köszönöm Önöknek!”
Bertalan Gábor
LansonCom Kft.
    
“Novemberi hidegben jöttek a kaput szerelni. Udvarias telefonos egyeztetést követően időben megérkeztek. Mivel sok átalakítást kellett elvégezni egész nap dolgoztak. A nap végén tisztán, rendben adták át a munkát és alaposan átbeszéltük mit és hogyan végeztek el. A kapu esztétikailag és funkcionálisan is rendben van, pontosan fut, megfelelően működik. Alapos és minőségi szakmunka, korrekt ügyfélkezelés. Ajánlom őket.”
Turcsányi Andrea, ügyvezető
TWINS Travel Service Kft
    
“A TWINS Travel Utazási iroda székhelyén szerelt a Kapu-Centrum Kft. két munkatársa egy kétszárnyas „úszókaput”, mert korábban a hó és hideg miatt a régivel állandósult a küzdelmünk. A munka elvégzésénél profi hozzáállást tapasztaltunk. Míg a cég konkurenciája, két hétig szerette volna a kapunkat egy külső helyen átalakítani, – miközben küzdhettünk volna egy ideiglenes kapuval ezidő alatt, – addig a Kapu-Centrum a szerelést profi módon egy hosszabb nap alatt megoldotta! Ráadásul a kapu és a garázs esetében már csak egy és könnyen kezelhető távirányítónk lett, ami nagy könnyebség lett számunkra. Az elvégzett munka díja is a konkurenciához képest teljesen korrekt volt, ezért választottuk őket és őszintén ajánljuk. A konkurencia két heti szerelésért és a macerás ki-beállásért kb. 40%-al kért többet.”
Dr. Oroszlán Zsuzsa
ügyvéd/Rechtsanwältin (H)/attorney at law (H)
    
“A Kapu-Centrum Kft. nevét sok évvel ezelőtt, egy neves külföldi nagybefektető állandó alvállalkozójaként ismertem meg. Ma már pirulok, de megfordult a fejemben, vajon miért ragaszkodott ez a beruházó a Kapu-Centrum Kft.-hez, és miért nem egy másik, egyenletes színvonalon szolgáltató, nemzetközi céget választott arra, hogy az a projekt megvalósítása után képviselje őt, magyarországi ügyeit intézze.
Aztán úgy hozta a sors, hogy magam is a Kapu-Centrum Kft. megrendelője lettem. Ekkor fenti, ki nem mondott kérdésemre a gyakorlat adta meg a csattanós és örömteli választ. Ezért, mióta először tapasztalhattam meg munkájukat, ha bármilyen gondom adódik, a Kapu-Centrum Kft.-hez fordulok, és legigényesebb ügyfeleimnek is, barátaimnak is nyugodt szívvel ajánlom őket. A Kapu-Centrum Kft. munkatársai ugyanis ismerik szakmájuk minden csínját-bínját. A Kapu-Centrum Kft. munkatársai rendkívül udvariasak, egyben igazi vállalkozók is, vagyis percre pontosan érkeznek, pro-aktívak és híven tartják a szavukat. Magyar árszínvonal mellett európai nívójú szolgáltatást nyújtottak eddig minden alkalommal, megfejelve ezt azzal, hogy a Kapu-Centrum Kft. valamennyi munkatársa, akivel eddig magam vagy ismerőseim találkoztunk, még kedves is. Ezért a profizmusért járok a Kapu-Centrum Kft. által üzemeltetett mélygarázsokba is szívesebben, mint a többibe. A Kapu-Centrum Kft. állandó, kitűnő teljesítménye visszaadta a hitemet a szolgáltatókban.”
Jáksó László
    
“Tökéletesen elégedett voltam az elvégzett munkával, nagyon köszönöm.”

Termékeinkkel kapcsolatban tegye fel kérdéseit