Ön is elgondolkozott már azon, hogy milyen jó lenne az autóból, kényelmesen kinyitni a kertkaput vagy garázskaput? A kapu automatizálás ma már szükséges kényelmi funkció.

KAPU AUTOMATIZÁLÁS

Ahhoz, hogy a garázsajtó mindig kifogástalanul működjön, nagyon fontos a megfelelő mozgató berendezés kiválasztása. A kapumozgatáshoz a kapu mérete és a felhasználás gyakorisága alapján választunk automatikát. Lakossági felhasználásnál a leggyakoribb a vezetősínnel ellátott mozgatás, társasházaknál, nagyobb lakóközösségeknél azonban erősebb motort kell felszerelni, amely bírja a napi, akár 80-100 nyitási ciklust is. Ipari kapuknál a tengelyhajtású nyitómotorokat ajánljuk, melyek rendkívül intenzív igénybe vételre lettek tervezve és kifejlesztve, nagy méretű, speciális kapukhoz. Ezekre az ipari mozgatásokra egyedi árajánlatot

MARANTEC garázskapu mozgató motorok

Klasszikus módszerekkel az összes fajta garázskapu automatizálásához. De, még jobb megoldásokkal a biztonság, a komfort és az energia felhasználás területén. A Comfort hajtóművek az elsők, amelyek energiatakarékos világítást tartalmaznak. Mindemellett a MAX Light-tal, az első rugalmas világítás-bővítéssel kombinálva a legjobb világítási eredmény érhető el. Továbbá az új fejlesztésű és egyedi energia-megtakarító műszaki megoldás több, mint 75 %-kal csökkenti a készenléti energia felhasználást.

NICE Spido 6000 garázskapu nyitómotor

Láncos motor, specialis alumínium sínnel. 650 N ill. 1000 N húzóerővel, záráskor lassít. Mechanikus végállás kapcsoló. A vezérlő egység forgás érzékelővel rendelkezik, ha akadályba ütközik megáll, vagy visszafordul. Ugrókódos, vagy fix kódos távadóval szerelhető.

TORLIFT garázskapu nyitómotor

Strapabíró, 800N meghajtás, ugyanakkor csendes és biztonságos működés jellemzi. Beépített nyomatékfigyeléssel rendelkezik, a kapu nyitásakor és zárásakor lassít, finom zárást biztosít. Kétféle sínnel választható, a rövidebb 2500 mm kapumagasságig, a hosszabb 2965 mm kapumagasságig használható.

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.
kapu automatizálás

Kérjen segítséget

Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik garázskapu automatika lenne a legjobb választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?

SEA kertkapu automatika

elektromos kapu

Segíthetünk?

Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik kapu automatika lenne a legjobb választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tanúsított márkaminőség

Több mint 20 éve jött létre az olaszországi SEA, mely az automatizál ajtók és kapuk talajára lépett egy valóban felszerelt, naprakész gyártó rendszerrel. A későbbi sikeres stratégia és az ügyfelek elégedettsége pedig lehetővé tette, hogy a SEA egyre több régióban tűnjön fel, mára pedig több mint 50 országban ismerik kaputechnikai megoldásaikat.

Több mint 50 országban

Több, mint 50 országba exportálják termékeiket. A termékek minőségének, kereskedelmi megbízhatóságának és az értékesítés utáni szervíz szolgáltatásnak köszönhetően a SEA, mint márka, arculata és hitelessége Olaszországban és külföldön is elterjedt. A folyamatos innováció mellett a SEA több dologra is összpontosít. Ilyen például az ipari tervezés, a költségek ésszerűsítése és a környezetvédelem. A piaci előrelátásnak köszönhetően a vásárlók könnyen kiválaszthatják az igényeiknek legmegfelelőbb terméket.