Napjainkban, amikor az autók és a népesség száma is oly nagy mértékben növekszik, a legkézenfekvőbb megoldás otthonunk és munkahelyünk területén is a helyterületekkel történő takarékosság és a zöldterületek megóvása, amelyre kiváló lehetőséget nyújt a parkolás parkoló gépekkel történő megoldása. Ezen megoldások használatával megduplázható, sőt akár megtöbbszörözhető az adott helyen elférő járművek száma, miközben elég hely marad a parkok és egyéb zöldterületek számára is.

Válassza a megbízható minőséget

A WÖHR GmbH több, mint 50 éves múltra tekint vissza és a parkoló rendszerek legszélesebb választékával rendelkezik, mellyel különleges szerepet tölt be a parkoló rendszerek piacán. Közel 450.000 parkolóhelynyi parkoló berendezés került már felszerelésre a világ minden részén.

Egyedi megoldások egyedi igényekhez

A jelenleg elérhető parkológép rendszerek ideális megoldást jelenthetnek kisebb, néhány jármű helyigényét kielégítő esetekben, de akár teljes parkolóházak kapacitása is megtöbbszörözhető a kiépítésükkel. Nézze meg parkológépes megoldásainkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megválaszolhassuk kérdéseit!

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!
Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.
1999 óta több, mint 6.500 parkolóhelyet létesítettünk. A megrendelés pillanatától a kulcsrakész átadásig bonyolítjuk a projektet szakképzett munkatársainkkal. Leszállítjuk, beépítjük és beüzemeljük a megrendelt parkológépeket az ország egész területén, függetlenül attól, hogy parkolóemelő berendezésről, félautomata, vagy teljesen automata rendszerről van szó. Külön szerződéssel megrendelőink számára 24 órás szervizszolgálatot biztosítunk a hét minden napján, Budapesten akár 2-3 órán belül megkezdjük szerviz tevékenységünket.
parkoló

Kérje munkatársaink segítségét

Szeretné tudni, hogy az Ön esetében melyik a leghatékonyabb parkológép technológia? Kérdései lennének a megvalósítással és az árral kapacsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink örömmel válaszolják meg kérdéseit és hasznos tanácsokkal segítik Önt a választásban!

+36 (1) 240 2521, +36 (1) 240 8118
kapucentrum@kapucentrum.hu

Az e-mailhez csatolja a meglévő, vagy tervezés alatt levő ingatlan alaprajzát a lehető legpontosabb, tájékoztató jellegű árajánlat elkészítéséhez.

Parkológép típusok

Az parkológép típusok részletes megtekintéséhez kérjük, hogy kattintson a képre. Kattintás után Ön megtekintheti a kiválasztott parkológép részletes specifikációját, fotókat és videókat. 

Wöhr 450
Parkolóemelő 450
Wöhr 405
Parkolóemelő 405
Wöhr 340
Parkolóemelő 340
Parkolóemelő 401
Parkolóemelő 411
Parkolóemelő 421
Parkolóemelő 403
Parkolóemelő 413
Parkolóemelő 461
Parkolóemelő 462
Parkolóemelő 463
Combilift 551
Combilift 552
Combilift 542
Combilift 543
Combiparker 556
Slimparker 557 Tower
Slimparker 557 Shaft
Crossparker 558
Parkoló tálca 501
Parkoló tálca 503
Fordítókorong 505
Fordítókorong 506
Parksafe 580
Parksafe 582
Parksafe 583
Parksafe 585
Levelparker 570
Levelparker 590
Multiparker 710
Multiparker 720
Multiparker 730
Multiparker 740
Multiparker 750
Multiparker 760
Car Display Tower