Exkluzív automata parkolórendszer

automata parkolórendszerAz automata parkolórendszer létjogosultsága ma már megkérdőjelezhetetlen. A városok és az épületek azonban eltérő paraméterekkel, az ott élő, illetve dolgozó emberek pedig más-más igényekkel rendelkeznek, ezért minden esetben a helyi adottságok alapján, személyre szabottan kell tervezni.

Ennek köszönhetően egyre több parkoló-építészeti bravúr születik, amelyek esztétikus és rendkívül praktikus megoldást jelentenek, emellett pedig maximális kényelemmel és biztonsággal ajándékozzák meg a használóikat.

A mai cikkben a nagyvilág legkülönlegesebb és szemkápráztatóan egyedi, automatizált parkolórendszereiből szemezgetünk. Tartson velünk!

A félig automata parkolórendszer csúcsa: prémium kivitel a londoni Tower Bridge lábánál.

A WÖHR GmbH Combilift 542 félautomata mechanikus megoldása, a Temze mentén, az automatizált parkolórendszerek között is egyedinek számít.

Ez a föld alatt elhelyezett típus maximális kényelmet biztosít az izgalmas építészeti és belsőépítészeti megoldásokkal gazdagított épület lakói számára.

A modern technikai és felhasználási megoldások között találjuk a törésbiztos, laminált, egyedi azonosítóval ellátott kódokkal és chipekkel működtethető üvegajtókat. Az ajtók mögött az egészen apró városi kisautóktól, a terepjárókon át, egészen a limuzinokig, minden egyes járművet 100%-os biztonságban tudhat a tulajdonosa.

Prémium apartmanokhoz tartozó teljesen automatizált garázsmegoldás Madridban

A madridi Gran Via Capital körút mellett található Spanyolország leginnovatívabb automatikus parkolója, amely egy összesen 320 parkolóhelyet kínáló WÖHR rendszerrel rendelkezik.

Az épület alatti parkolásra szánt aknában egy hosszú és nagyon keskeny építési terület állt rendelkezésre, ami kizárta a hagyományos, föld alatti garázs létesítését.

A WÖHR Parksafe 582/583 egy teljes mértékben automatizált parkolórendszer. Ez az egyedi igényekre szabott változat összesen nyolcszintes, egy függőleges lifttel, egy platóval és a jobb, illetve bal oldalon kialakított tárolóhelyekkel, valamint öt kényelmes autóátadó kabinnal van ellátva, hogy maximálisan kielégítse a prémium lakóparkban élők legmagasabb fokú kívánalmait is.

Ön tud róla, hogy egy 200 férőhelyes, kényelmes és ultrabiztonságos parkoló áll rendelkezésre Budapest belvárosában?

Budapest egyik legkülönlegesebb parkolóháza a 2009-ben az Európai Parkolási Szövetség EPA díjával kitűntetett és a legkorszerűbb parkolási technológiákat felsoroltató Franklin Parkolóház.

A belvárosban kuriózumnak számító, 200 db parkolóhelyet biztosító, teljes mértékben automatizált rendszer a WÖHR Praksafe 580-as modellje, ami az épületfelújítás részeként került kialakításra.

A központi, vertikális szállítóegységes parkolórendszer a felvonótól jobbra és balra elhelyezkedő tárolórekeszeken biztosítja a maximálisan 2 méter magas gépjárművek biztonságos (vandalizmustól, természeti károktól és lopástól maximálisan védett) parkolását.

Különlegessége, hogy a bejáratai az utcafrontról az elektronikus táblák segítségével könnyedén megközelíthetőek. Kamerák rögzítik a rendszámot, így az autók egyszerűen megtalálhatóak és lehívhatóak a négy torony egyikéből, még akkor is, ha a jegy elveszik.

Mivel a WÖHR rendszerek használatához nincs szükség rámpákra és közlekedősávokra, a csökkent CO2-kibocsátás miatt az automatikus parkolórendszerek a parkolás környezetbarát alternatíváit jelentik, ami pedig a jelenünk és a jövőnk szempontjából is kiemelkedő jelentőségű.

Zöldebb és gondtalanabb parkolási megoldást szeretne az irodaházban vagy a társasházban? Van megoldás! A részletekért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

LINK: https://kapucentrum.hu/kapcsolat/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Your Comment