Cégünk — egyik legrégebbiként  a magyar piacon — vállalja garázskapuk, kertkapuk szervízelését. Kapu szerviz bejelentés előtt lépjen kapcsolatba velünk, hogy az Önnél felszerelt / telepített berendezést tudjuk-e javítani. Úgynevezett univerzális kapu távirányítókkal sajnos nem foglakozunk.

A Kapu-Centrum Kft. több nemzetközi gyártóval dolgozik együtt, mint például a Hörmann, Marantec. A WÖHRSEA, és DISAN gyár magyarországi kizárólagos viszonteladója vagyunk.

kapu szerviz

A kapuk leggyakoribb hibáinak oka

A karbantartás nélküli rendszeres kapuhasználat során a mozgó alkatrészek, különösen mivel az időjárásnak sok helyen ki vannak téve – sajnos előbb, vagy utóbb meghibásodhatnak. Észrevétlenül és lassan kopnak, korrodálnak, illetve a rugók, mechanikus alkatrészek deformálódhatnak. Nem megfelelő használat, nekihajtásos balesetek, feszegetés, erőltetett kitámasztás is működési gondokat okoz. Rendszeres karbantartással és rendeltetésszerű használattal a legtöbb hiba megelőzhető, de ha bekövetkezik a baj, a kapuszervizünkre biztosan számíthat! Lakossági garázskapuk és ipari garázskapuk szervizelése megbízhatóan, garanciával, gyári alkatrészekkel. Helyszíni garázskapu javítás kiszállással és felméréssel, a munka dokumentálásával és jótállással. Kapu, garázskapu, ipari kapu karbantartás. Kerülje el a nagyobb problémákat, kérjen rendszeres éves kapukarbantartást, hiszen sokkal olcsóbb és megnyugtatóbb, ha szakembereink által végzett karbantartással számol, mint a nagyobb kárelhárítással!

Szerviz szolgáltatásaink

  • Garázskapu, és kertkapu szerviz, tanácsadás, javítás, karbantartás
  • Kapumotor szerelés, felújítás
  • Csapágyak, zsanérok, görgők, bowdenek, szigetelő gumik cseréje
  • Torziós rugók gyártása és cseréje
  • Elektromos kapunyitó berendezések javítása
  • Távirányító rendszerek javítása, cseréje
  • Szekcionált garázskapu javítása
  • Nyílókapuk, tolókapuk, úszókapuk javítása
  • Távirányító javítás, utólagos pótlás, beprogramozás, hatótávolság növelés

ELSŐSEGÉLY – Mit tegyen a meghibásodott garázskapuval munkatársunk kiérkezéséig?

Semmiképpen sem javasoljuk a házilagos barkácsolást, mert egy kapu nehéz, több mázsát nyom, és súlyos balesetet okozhat, ha nem megfelelően nyúl hozzá! Ha meghibásodást észlel, ne mozgassa a kaput és semmiképpen se erőltesse, rángassa. Ha csak a motor nem működik, kinyithatjuk kézzel is, de ha a rugó tört el, akkor óvatosnak kell lenni. Ha mindenképpen ki kell nyitni, akkor az alsó panelnél fogva emelje meg legalább két ember, hiszen ebben az esetben az egyensúlyozásra is szükség van. Törött rugóval ne járassuk a mozgatómotort, mert az is elromlik. A panelek közé kézzel, vagy bármilyen eszközzel tilos nyúlni, illetve az oldalsó görgőkkel is nagyon kell vigyázni, ott nem szabad a kaput megfogni emeléskor. Vigyázzunk, hogy ne álljon senki a kapu alá, mert lezuhanhat, lecsapódhat. Összességében azt tanácsoljuk, hogy ne nyúljanak hozzá, bízzák ezt szakképzett és tapasztalt kapuszerelőinkre és mi mindent meg fogunk tenni, hogy Ön minél előbb biztonságosan és zavartalanul használhassa ismét a kaput.

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.