Garázsajtó megoldásaink

Amennyiben régi, hőszigeteletlen, korrodált, elavult, csúnya, nem biztonságos garázsajtója van, itt az idő, hogy megbízható, magas minőségű termékeinkből válasszon. Építkezni fog? Javasoljuk forduljon szakértőinkhez, akiktől egy személyes onzultáció ksorán megtudhatja, melyik garázsajtó a legmegfelelőbb az Ön igényeinek és elvárásainak, és mit-hogyan kell kialakítani ahhoz, hogy a garázsajtó kiválóan, hosszútávon, biztonságosan működjön.
A szekcionált garázskapu lamellákból vagy darabokból áll és nyitáskor nem lóg ki a kapu frontjából, hanem a garázs mennyezetéhez kapcsolódó sínpáron, függőlegesen futnak föl a lamellák.
A billenő garázsajtók ma már nem annyira népszerűek, mint a szekcionált, lamellás kapuk. Nagyon sok régi építésű garázsba csak ez építhető be, amelyet akár a nyílásba, akár a nyílás mögé be lehet szerelni.
Ahhoz, hogy a garázsajtó kifogástalanul működjön, fontos a megfelelő mozgató berendezés kiválasztása. A kapumozgatáshoz a kapu mérete és a felhasználás gyakorisága alapján választunk automatikát.

Parkológép megoldásaink

Car Display Tower
Carpot
Combilift
Fordítókorong és tálca
levelparker
Levelparker
automata parkolórendszer
Multiparker
Parkoló emelő berendezések
Parksafe