Kertkapu megoldásaink

Megbízhatóságunkat több mint két évtizedes múltunk, a 22 ezer szerelt garázsajtó, 2500 ipari kapu és 20 ezer kertkapu-mozgató berendezés garantálja. Egy új, modern kertkapu felszerelése ugyanakkor még nem küszöböli ki az „időjárás-faktort”, azaz szakadó eső vagy hó esetén ugyanúgy ki kell kászálódni az autóból, kinyitni a kaput majd beállás után visszazárni, mint régi kapuja esetén. Éppen ezért cégünk sokféle kapumozgató rendszert forgalmaz, amellyel gombnyomásnyi kényelmet csempészhet a mindennapjaiba.
elektromos kapu
Társasházba, irodaházba, ipari létesítményekhez, ahol a kaput intenzíven, naponta 10-nél több alkalommal használják.
Toló- és nyitókapuk nagy választékban, akár teljes automatizálással, hogy szakadó esőben se kelljen a nyitással, zárással bíbelődnie.
Klasszikus, megbízható billenő, illetve modern, automatizált szekcionált garázskapuk nagy választékban, igény szerint akár egyedi méretben is.

Tolókapu és nyitókapu konstrukciók

Sokan azt gondolják, hogy a régi kertkapu felújítása sokkal olcsóbb, mint egy új kertkapu elkészítése, pedig sok esetben nem így van. Zsanért cserélni valóban nem drága, ahogy az sem, ha a tolókapu görgőrendszere kopik el, hiszen ott is cserélni lehet az alsó C profilt és a görgőket. Sokkal komolyabb probléma ugyanakkor, ha a kertkapu vasszerkezete van elrozsdásodva. A korrózió nagyon alattomos tud lenni, a rozsda eltávolításakor derülhet ki, hogy a rozsda átmarta már a vasat, amit már nem lehet megjavítani. Ennek a toldozása, foltozása nem gazdaságos, főleg egy díszesebb kapu esetében. Rengeteg munkaórába telik sok anyag felhasználással, az eredmény azonban távolról sem lesz tökéletes. Ilyen esetben sokkal gazdaságosabb választás egy új kapu elkészítése. Kérdés a kertkapu külső kezelése is, melyik a legmegfelelőbb felület: festés, szinterezés, tüzihorganyzás. Mindhárom esetben külön technológiákat kell alkalmazni, a legtartósabb a tüzihorganyzás. Forduljon szakembereinkhez bizalommal, ár-érték arányban a leggazdaságosabb megoldást fogjuk
referenciák

Kérjen segítséget

Kérjen segítséget Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik kertkapu lenne az ideális választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?