Kertkapu

Kertkapu megoldásaink

Megbízhatóságunkat több mint két évtizedes múltunk, a 22 ezer szerelt garázsajtó, 2500 ipari kapu és 20 ezer kertkapu-mozgató berendezés garantálja. Egy új, modern kertkapu felszerelése ugyanakkor még nem küszöböli ki az „időjárás-faktort”, azaz szakadó eső vagy hó esetén ugyanúgy ki kell kászálódni az autóból, kinyitni a kaput majd beállás után visszazárni, mint régi kapuja esetén. Éppen ezért cégünk sokféle kapumozgató rendszert forgalmaz, amellyel gombnyomásnyi kényelmet csempészhet a mindennapjaiba.

Nyíló kertkapu

Toló kertkapu

Kertkapu automatika

Tolókapu és nyitókapu konstrukciók

Sokan azt gondolják, hogy a régi kertkapu felújítása sokkal olcsóbb, mint egy új kertkapu elkészítése, pedig sok esetben nem így van. Zsanért cserélni valóban nem drága, ahogy az sem, ha a tolókapu görgőrendszere kopik el, hiszen ott is cserélni lehet az alsó C profilt és a görgőket. Sokkal komolyabb probléma ugyanakkor, ha a kertkapu vasszerkezete van elrozsdásodva. A korrózió nagyon alattomos tud lenni, a rozsda eltávolításakor derülhet ki, hogy a rozsda átmarta már a vasat, amit már nem lehet megjavítani. Ennek a toldozása, foltozása nem gazdaságos, főleg egy díszesebb kapu esetében. Rengeteg munkaórába telik sok anyag felhasználással, az eredmény azonban távolról sem lesz tökéletes. Ilyen esetben sokkal gazdaságosabb választás egy új kapu elkészítése. Kérdés a kertkapu külső kezelése is, melyik a legmegfelelőbb felület: festés, szinterezés, tüzihorganyzás. Mindhárom esetben külön technológiákat kell alkalmazni, a legtartósabb a tüzihorganyzás. Forduljon szakembereinkhez bizalommal, ár-érték arányban a leggazdaságosabb megoldást fogjuk Önnek javasolni.

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.

Kérjen segítséget

Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik kertkapu lenne az ideális választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?