A leginkább kompakt és helytakarékos 3 szintű Combilift. A behajtás a középső szinten történik, ahol eggyel kevesebb plató van, ezzel biztosítva hozzáférést a felső és alsó szintekhez. A platókat mágneskártyával, vagy kódolt kulccsal lehet „hívni”. Mint az 542-es rendszernél, a járművek lopás ellen védő biztonsági kapuk mögött helyezkednek el, amelyeket csak a mozgatási procedúra után lehet kinyitni.

Jellemző

Egyszerű kezelhetőség, mégis nagy üzembiztonság

Német TÜV által bevizsgált/ CE minősítés

Német TÜV által bevizsgált/ CE minősítés

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessün

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.