Abban az esetben, ha a garázs alaprajza csak korlátozott megfordulási manőverezést tesz lehetővé, a WÖHR fordítókorong segítségével a jármű könnyen a kívánt irányba állítható.

fordítókorong

Fordítókorong jellemzői

Megbízható
Német TÜV által bevizsgált/ CE minősítés
Egyszerűség
Egyszerű kezelhetőség, mégis nagy biztonság
Helyigény
Minimális helyigény

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció.

Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani.

A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen.

Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.