A Parksafe 585 egy automatikusan vezérelt parkoló rendszer egy függőleges lifttel és két oldalon kialakított tároló helyekkel. Torony, akna és torony/akna elrendezés lehetséges behajtási lehetőséggel alul, fönt vagy középen. Szintenként 9, 12 vagy 15 autó helyezhető el. A Parksafe nélkülözi a rámpák és közlekedési sávok szükségességét, lopás, sérülés és vandalizmus ellen biztonságot nyújt és környezetbarát a tömör szerkezete és a csökkentett kipufogógázok kibocsátása miatt. Az általános fenntartási költségek (világítás, szellőztetés, megelőző karbantartás , stb.), kevesebbek, mint a hagyományos, sokemeletes autóparkolóknál.

Jellemzők

Biztonság
A Parksafe nélkülözi a rámpák és közlekedési sávok szükségességét, lopás, sérülés és vandalizmus ellen biztonságot nyújt

 

Költséghatékony
Az általános fenntartási költségek (világítás, szellőztetés, megelőző karbantartás) kevesebbek, mint a hagyományos, sokemeletes autóparkolóknál.

 

Helytakarékos
Szintenként 9, 12 vagy 15 autó helyezhető el

 

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.