Automatikus parkoló rendszer 10-50 autó számára 2-5 szinten, csak egy sor parkoló kialakításával. A Level Parker 590 helymegtakarítást tesz lehetővé azáltal, hogy legalább két szinten (egysoros kialakítás) közelebb rakja a járműveket egymáshoz. A platók keresztirányban mozognak a sorok végéig és más parkolószintekre, vagy a behajtási/kihajtási területre függőlegesen közlekednek.

Jellemzők

Biztonság
A felhasználók autóinak biztonságos parkolást/megőrzést nyújt – nincsenek liftek vagy sötét lépcsők

 

Környezetbarát
Az automata Level Parker lopás, sérülés és vandalizmus ellen biztonságot nyújt és környezetbarát a tömör szerkezete és a csökkentett kipufogógázok kibocsátása miatt.

 

Egyszerűség
Egyszerű kezelhetőség, mégis nagy üzembiztonság.

 

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessün

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.