Parkolás egyszerűen és kényelmesen – eláruljuk a titkát!

A parkolás sok autóvezető életetét keseríti meg a mindennapok során. 

Önnel is gyakran előfordul, hogy mivel több kocsi is van a családjában, szeretett autójának gyakran az utcán kell parkolnia, mert nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű parkolóhely az udvaron vagy a teremgarázsban

Üzletemberként bizonyára Ön is bosszankodott már azon, hogy az üzlete vagy az irodája közelében lévő, korlátozott számú megállási lehetőség miatt rengeteg ideje megy el arra, hogy az ügyfeleire vár, mialatt ők parkolóhelyet keresnek a környéken?

Netán túl szűk hely áll a rendelkezésére, ezért a beállás után nem tud megfordulni az autójával, emiatt pedig minden alkalommal hátramenetben kell kiállnia, amit utál?

Csak képzelje el!

Elgondolkodott már azon, hogy mennyivel könnyebb dolga lenne, ha pontosan az Önnek megfelelő mennyiségű parkolóhely állna a rendelkezésére nap mint nap, rendszeresen fizetendő plusz költségek nélkül?

Gondoljon csak bele, milyen fantasztikus is lenne, ha mostantól a családja minden egyes autóját biztonságban tudhatná, és egyiket sem kellene kitennie az éjszakai rongálás vagy a lopás veszélyeinek?

Megnyugtató lenne, nem igaz?

Játsszon el egy pillanatra azzal a felemelő érzéssel, hogy milyen gyorssá és könnyeddé válna a reggeli munkába indulás, ha kocsija minden alkalommal a menetiránynak megfelelően várná Önt!

Most még nem ilyen egyszerű a helyzet.

Gyakorlatilag mindegy, hogy egy teremgarázsban, az udvaron vagy egy parkolóban áll az autója, egy parkolóhely mindig csupán egy parkolóhely marad.

Ha pedig a család több autóval is rendelkezik, óhatatlanul is elkerülhetetlen, hogy egyik-másik az utcán vagy a kertben ragadjon.

A dédelgetett négykerekűt az utcán hagyni vagy az értékes zöld felületre állítani rendkívül kényelmetlen érzés, nem igaz?

A nagyvárosi parkolás sem egyszerűbb, hiszen egyre több az autó, de a hagyományos közösségi parkolóhelyek száma nem vagy csak csekély mértékben növekszik.

Ezért is megy el Önnek vagy akár az ügyfeleinek is oly sok ideje a felesleges körözésekkel egy-egy megfelelően biztonságos és szabályos parkolóhely megtalálásáért.

Pedig az időt sokkal hasznosabban és produktívabban is eltölthetnék!

Nincs könnyű helyzetben …

Természetesen mi is jobban szeretünk menetiránynak megfelelően, kényelmesen és nyugodtan elindulni reggelente.

Higgye el, mi is voltunk már hasonló helyzetben, amikor egy sikeresnek ígérkező találkozónk majdnem elmaradt, mert a másik fél alig talált parkolóhelyet, és hatalmas késében volt.

Az ilyen plusz körök ráadásul nem csupán bosszantóak, de felesleges CO2-többletterhelést is jelentenek bolygónk számára.

A globális felmelegedés már nem csupán egy esetlegesen bekövetkező jóslat, hanem kézzelfogható tény, amit évek óta a saját bőrünkön is tapasztalhatunk, és kedvezőtlen, sok esetben katasztrofális hatásait, sajnos, a hírműsorokban is egyre többször láthatjuk.

Ideje változtatni! Kezdje azzal, hogy a parkolás során csökkenti a károsanyag-kibocsátást!

Felejtsen el mindent, amit eddig a parkolásról gondolt!

Ahhoz, hogy növelje az életminőségét, nyugodtabbá tegye életét és gördülékenyebbé a mindennapjait, úgy sokszorozza meg a parkolóhelyei számát, hogy az általuk elfoglalt terület méretét nem növeli!

Így amellett, hogy a szépen gondozott kert és udvar is érintetlen maradhat, a család összes négykerekűjét megóvhatja a vandalizmus okozta és a lopásból eredő károktól.

Legyen Ön az, aki előtt nincs lehetetlen, és biztosítson elegendő parkolóhelyet ügyfelei számára, hogy egyetlen üzletet se veszítsen el!

Reggelente időben és nyugodtan szeretne kiállni autójával?

Olyan megoldásra van szüksége, ami elvégzi azt a feladatot, amit Ön a helyszűke miatt nem tud, vagy nem szeretne!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Your Comment