Egyre növekvő feladattal állunk szembe, így szeretnénk bővíteni csapatunkat. Szeretne olyan csapat tagja lenni, amelytől folyamatos szakmai fejlődést kaphat, és változatos munkákban vehet részt? Ha igen, akkor köztünk van a helye!

KI AZ, AKIT KERESÜNK?

Olyan csapat tagot keresünk, aki jól ért tolókapuk, nyílókapuk, és garázskapuk nyelvén. Sok olyan megkeresést kapunk, amikor betegeskedő, vagy idősödő kapukhoz hívnak minket azzal a céllal, hogy javítsuk meg, vagy modernizáljuk. Ehhez szükséges (de nem feltétel), hogy a leendő kapu „doktor” jártas legyen a kertkapu és garázskapu motorok, infrasorompók (fotocellák), és egyéb kiegészítők alkatrészek világában, rendelkezzen elektronikai / elektromossági végzettséggel. Mivel helyszínekre kell kimenni, ezért a B kategóriás jogosítvány elengedhetetlen a pozíció betöltéséhez. A pontosság legyen Önnel, ugyanis a nap 7:00 órakor kezdődik nálunk. Amennyiben beszél idegennyelvet (angol vagy német) az növelheti az esélyét.

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Irodánk a 1039 Budapest, Árpád utca 68-as szám alatt található. Mind tömegközlekedéssel (H5-ös HÉV, valamint 134-es, 160-as és a 219-es busz), mind pedig autóval könnyedén megközelíthető. Ingyenes parkolást biztosítunk irodánk udvarában.

JELENTKEZÉS MENETE:

A Kapu „Doktor” pozícióra fényképes önéletrajz megküldésével tud jelentkezni. Az önéletrajzot Budayné Frank Márta részére kell elküldeni a budaymarta@kapucentrum.hu e-mail címre. Amennyiben szeretne motivációs levelet is küldeni az önéletrajza mellé, örömmel fogadjuk.

NÉHÁNY MONDATBAN RÓLUNK:

36 éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon és legnagyobb megelégedettséggel szolgáljuk ki. Csak és kizárólag kiváló minőségű termékekkel foglalkozunk. Szakterületünk a garázskapuk (lakossági és ipari), kertkapuk (nyíló- és tolókapuk), egyedi tervezése és kivitelezése, telepítése, szervizelése / karbantartása. Specialitásunk a német WÖHR parkolóemelő berendezések betervezése, telepítése, szervizelése / karbantartása. A fentieken kívül foglalkozunk még a DISAN központiporszívó rendszer tervezésével, telepítésével, szervizelésével / karbantartásával is. Bővebb bemutatkozást olvashat ide kattintva.

Várjuk megtisztelő jelentkezését!