Számos garázskapu közül választhatunk, ám azt hogy melyik a megfelelő megoldás számunkra, több tényező is befolyásolja. Így például a rendelkezésre álló hely, milyen autónk van, mennyire fontos a biztonság, szeretnénk-e, hogy hőszigetelt, vagy ablakos legyen a garázskapu. És természetesen, hogy milyen költségekkel számolhatunk. Ez a garázskapu lamellákból, szekciókból áll. Nyitáskor nem lóg ki a kapu frontjából, hanem a garázs mennyezetéhez kapcsolódó sínpáron, függőlegesen futnak föl a lamellák. Így maga a kapu nem foglal helyet a nyílásban, nem csökkenti az áthaladáshoz szükséges keresztmetszetet. Több hely marad a garázs előtt és a garázsban, és szélesebb autóval is könnyebben be lehet állni. Nem csak téglalap alakú garázsnyílásba, hanem ívesbe is beilleszthető. Előnye, hogy hőszigetelhető. A szekcionált garázskapu tömítéssel ellátott, ennek köszönhetően jó a hőszigetelése. Ezek a kapuk biztonságosak, ujjbecsípődés ellen védettek, és betörésgátlóval felszerelt változatban is megtalálhatók.
referenciák

Kérjen segítséget

Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik garázskapu lenne a legjobb választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.

Hörmann szekcionált garázskapu

Segíthetünk?

Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik garázskapu lenne a legjobb választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?

Tanúsított márkaminőség A Hörmann kapuk és meghajtások teljes mértékben egymásra vannak hangolva, ezenkívül biztonsági szempontból független, elismert intézmények által bevizsgált és tanúsított termékek. Ezek mind a DIN ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint készülnek, és teljesítik az 13241-1 Európai Szabvány összes követelményét. A kiváló műszaki megoldásoknak és a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év garanciát ad átrozsdásodás ellen minden szekcionált kapura és 5 évet a Hörmann motorokra, 1 évet az egyéb szerelvényekre. Megnyugtatóan biztonságos A nemkívánatos vendégeknek aligha van esélyük a Hörmann automata szekcionált kapukkal szemben. Ha a garázskapu zárva van, a feltolás elleni biztosítás automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, és azt azonnal erősen reteszeli, így véd a felemelés ellen. Ez a kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért a versenytársak meghajtásaival szemben áramellátás nélkül is hatásos marad.

EcoTor szekcionált garázskapu

Kedvező ár, maximális biztonságFelgyorsult hétköznapjaink kényelmi és egyben biztonsági elvárásainak megfelelően akár egy új építésű családi házról, akár egy felújítani kívánt ingatlanról legyen is szó az EcoTor hőszigetelt garázskapu a legjobb választás! Kedvező ár/érték arány, tartós, megbízható használhatóság és magas minőség jellemzi. Manapság már a motoros kivitel sem luxus, széles körben elterjedt, köszönhető mindez az egyre kedvezőbb árának és az egyre biztonságosabb üzemeltethetőségének. Az ugrókódos távirányítók, a fotocellás élvédelem és a motorok állítható nyomatékérzékenysége nyújtja a passzív és aktív védelmet, mely egy sor egyéb kiegészítővel tovább bővíthető. Lakossági garázskapuink tervezésénél az esztétikum mellett a maximális biztonság volt a legfőbb szempont. A 40mm vastag kéthéjú acéllemez felületek közt speciális purhab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről, a tökéletes kialakítású szendvicspanelek egymáshoz való illeszkedése szintén szigetelt és ujjbecsípődés ellen védett. A többféle vasalat kialakításnak köszönhetően rendkívül széles skálán mozog a beépíthetőség.

Segíthetünk?

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Garázskapuk kompromisszumok nélkül A szekcionált garázskapu előnye, hogy függőlegesen mozog így nem vesz el helyet a térből és a teljes nyílás szélesség és magasság kihasználható. A színek tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie:A garázskapu alapszíne RAL9010 egyes mintázatoknál RAL9016, melyet természetesen bármilyen további RAL színre festhetünk. Az egyre bővülő gyári fautánzatú színek mellett (aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye) egy újfajta eljárásnak köszönhetően 50 féle Renolit fólia közül válogathat ízlésének megfelelően a klasszikustól a legmodernebbig. Magyarországon csak az EcoTor garázskapuk készülnek ezzel a különleges fóliázással, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink pontosan olyan színű garázskaput válasszanak mint az épületen lévő nyílászárók. Hibamentes, megbízható működés Sürgős esetben az EcoTor garázskapu gyorsított gyártással is megrendelhető, akár egy héten belül használhatja. A társasházak mélygarázsainak kapuit is a tervezett igénybevételre gyártjuk, így az igényeknek legmegfelelőbb ciklusszámú torziós rugóval és hajtóművel szállítjuk, melyek rendszeres karbantartás mellett hosszú évekig garantálják a hibamentes, megbízható működést! Forgalomirányító rendszereinknek köszönhetően a kétirányú forgalom szabályozása sem probléma. Az EcoTor garázskapuk rendelkeznek CE minősítéssel. Segíthetünk? Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik garázskapu lenne a legjobb választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?