Megbízhatóságunkat több mint két évtizedes múltunk, a 22 ezer szerelt garázsajtó, 2500 ipari kapu és 20 ezer kertkapu-mozgató berendezés garantálja. Egy új, modern kertkapu felszerelése ugyanakkor még nem küszöböli ki az „időjárás-faktort”, azaz szakadó eső vagy hó esetén ugyanúgy ki kell kászálódni az autóból, kinyitni a kaput majd beállás után visszazárni, mint régi kapuja esetén. Éppen ezért cégünk sokféle rendszert forgalmaz, amellyel gombnyomásnyi kényelmet csempészhet a mindennapjaiba. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a legmodernebb, legmegbízhatóbb kapu automatikákkal szeretné felszerelni kertkapuját!

Sínen guruló tolókapu

  • A sinen guruló tolókapuk esetében a sávalapra rögzített (betonozott) különféle profilú sínen gurul, a profilhoz illeszkedő kerekek segítségével.
  • A kapu mérete hozzávetőlegesen megegyezik a kapu fesztávolságának a méretével.
  • Ennek a kapu típusnak az a hátránya, hogy a mechanikai szennyeződések – téli időszakban a jég – akadályozzák a kapu működését.

„Úszó” tolókapu

  • Ez abban különbözik a földön guruló kiviteltől, hogy a kapu áthajtási nyílásába nincs beépítve semmilyen sínszerkezet a földbe.
  • A nyitási irányban a pillér mellett egy föld alá betonozott, C profillal felszerelt konzolos alátámasztás kerül telepítésre, és az ezeken rögzített görgőbakok biztosítják a kapuszárny mozgatását. A kapu tetejét egy felső megvezető görgő biztosítja. Nagy méretű tolókapu biztonságos ütköztetéséhez felfutó görgőt szerelünk.
  • A kapu mérete az elmozgatás irányában a szabad nyílás 1/3 -val nagyobb (pl. egy 3 méteres fesztávolságú nyílásmérethez 4 méteres kaput kell gyártani).
  • Ennek a kapumegoldásnak nagyon nagy előnye, hogy a téli időszakban nem fagy le a sínrendszere, mindig mozgatható a kapu.

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.

Kérjen segítséget

Nem biztos benne, hogy az ön részére melyik toló kertkapu, illetve automatika lenne a legjobb választás? Bizonytalan a méretben, vagy szüksége lenne további információkra is a döntése előtt?