KAPU- ÉS PARKOLÁSTECHNIKA FELSŐFOKON

ÜGYFELEINK EZÉRT VÁLASZTANAK MINKET

Tapasztalat

Büszkék vagyunk több mint 35 éves szakmai tapasztalatunkra, hiszen tevékenységünk során számtalan berendezést szereltünk már fel, és több mint 35.000 ügyféllel kerültünk kapcsolatba.

Szaktudás

Munkatársaink jól ismerik és sok éve javítják a Magyarországon forgalomba hozott szinte összes kapumozgató berendezést, így Önnek is hasznos tanácsokkal szolgálhatnak.

Minőség

Számunkra a legfontosabb, hogy kizárólag olyan megbízhatóan működő, kiváló minőségű berendezést forgalmazzon cégünk, amellyel hosszú távon is elégedettek lesznek ügyfeleink
OLVASSA EL CIKKEINKET
LEGFONTOSABB ELŐNYEINK
SZAKKÉPZETT
KOLLÉGÁK
PRECÍZ
FELMÉRÉS
RÉSZLETES
ÁRAJÁNLAT
PONTOS
KIVITELEZÉS
SZAKSZERŰ
SZERVÍZ
ALAPOS
KARBANTARTÁS
KÖZPONTIPORSZÍVÓ MEGOLDÁSOK
porszívó
tiszta lakás
BENNE VOLTUNK A TÉVÉBEN
AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK!
Ügyfeleink mondták rólunk
A Kapu-Centrum Kft. nevét sok évvel ezelőtt, egy neves külföldi nagybefektető állandó alvállalkozójaként ismertem meg. Ma már pirulok, de megfordult a fejemben, vajon miért ragaszkodott ez a beruházó a Kapu-Centrum Kft.-hez, és miért nem egy másik, egyenletes színvonalon szolgáltató, nemzetközi céget választott arra, hogy az a projekt megvalósítása után képviselje őt, magyarországi ügyeit intézze.
Dr. Turcsányi Andrea
“Tökéletesen elégedett voltam az elvégzett munkával, nagyon köszönöm.”
Jáksó László
Kollégáik meghosszabbították a csereérett kapunk életét. Ezzel segítettek, hogy ne a kapu, hanem én dönthessem el, mikor készíttetünk újat. A szerelők gyorsan és hatékonyan dolgoztak, kéréseinket maximálisan figyelembe véve készítették el az extra dolgokat is. Azóta is hibátlanul működik, nagyon köszönöm Önöknek!
Rajna Tamás
Images by Rajna
Novemberi hidegben jöttek a kaput szerelni. Udvarias telefonos egyeztetést követően időben megérkeztek. Mivel sok átalakítást kellett elvégezni egész nap dolgoztak. A nap végén tisztán, rendben adták át a munkát és alaposan átbeszéltük mit és hogyan végeztek el. A kapu esztétikailag és funkcionálisan is rendben van, pontosan fut, megfelelően működik. Alapos és minőségi szakmunka, korrekt ügyfélkezelés. Ajánlom őket.
Bertalan Gábor
LansonCom Kft.
A TWINS Travel Utazási iroda székhelyén szerelt a Kapu-Centrum Kft. két munkatársa egy kétszárnyas „úszókaput”, mert korábban a hó és hideg miatt a régivel állandósult a küzdelmünk. A munka elvégzésénél profi hozzáállást tapasztaltunk. Míg a cég konkurenciája, két hétig szerette volna a kapunkat egy külső helyen átalakítani, – miközben küzdhettünk volna egy ideiglenes kapuval ezidő alatt, – addig a Kapu-Centrum a szerelést profi módon egy hosszabb nap alatt megoldotta! Ráadásul a kapu és a garázs esetében már csak egy és könnyen kezelhető távirányítónk lett, ami nagy könnyebség lett számunkra. Az elvégzett munka díja is a konkurenciához képest teljesen korrekt volt, ezért választottuk őket és őszintén ajánljuk. A konkurencia két heti szerelésért és a macerás ki-beállásért kb. 40%-al kért többet.
Turcsányi Andrea
TWINS Travel