Automata parkoló rendszer 10-50 autó számára 5 szinten és legalább 2 soros parkoló platók kialakításával. Egyedi projekt igényekhez igazítható. Több sorból álló elrendezés 2-4 a sorok egymás mögötti kialakításával lehetséges. A Level Parker 570 helymegtakarítást tesz lehetővé azáltal, hogy a járműveket közelebb rakja egymáshoz egy, vagy akár több szinten is. Mindegyik parkolószint legalább két, egymás mögé rendezett platósorból áll. Amikor a vezérlési helyről kiválasztanak egy platót, a platók mozgatása minden szinten hosszanti és keresztirányban egy irányított, ismétlődő eljárás segítségével történik. Egy függőleges felvonó köti össze a behajtó/kihajtó fülkét a parkolószintekkel, ami lehet a föld felett, vagy alatt.

levelparker 570

Jellemzők

Egyediség
Egyedi projekt igényekhez igazítható

 

Helytakarékosság
Értékes helyet takaríthat meg azzal, hogy a járművek közelebb helyezkednek el egymáshoz.

 

Egyszerűség
Egyszerű vezérlés, mégis nagy üzembiztonság.

 

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.