A Wöhr Car Display Tower személyre szabott változatát nyújtják az innovatív tervezésű autó-kiállító létesítményeknek. A felhasználók autóinak tárolást biztosít a szerviz és javítási műveletek alatt. Ez a létesítmény megengedi a vevőknek, hogy közvetlenül bevigyék és visszakapják a saját járműveiket, ami így leegyszerűsíti az üzletmenetet

car display tower

Jellemzők

Exkluzív
Figyelemfelkeltő módon mutatja meg az egymástól független márkákat
Költséghatékony
Lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló oldal felületeket optimálisan kihasználja.
Modern
A transzparens tervezés lehetőséget nyújt a vevőknek, hogy minden látószögből megtekintsék az éppen folyó műveleteket és önmagukban is érdekes tájékozódási pontot jelentenek.

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.