Napjainkban, amikor az autók és a népesség száma is oly nagy mértékben növekszik, a legkézenfekvőbb megoldás otthonunk és munkahelyünk területén is a helyterületekkel történő takarékosság és a zöldterületek megóvása, amelyre kiváló lehetőséget nyújt a parkolás parkoló gépekkel történő megoldása. Ezen megoldások használatával megduplázható, sőt akár megtöbbszörözhető az adott helyen elférő járművek száma, miközben elég hely marad a parkok és egyéb zöldterületek számára is.

Válassza a megbízható minőséget

A WÖHR GmbH több, mint 50 éves múltra tekint vissza és a parkoló rendszerek legszélesebb választékával rendelkezik, mellyel különleges szerepet tölt be a parkoló rendszerek piacán. Közel 450.000 parkolóhelynyi parkoló berendezés került már felszerelésre a világ minden részén.

Parkológép megoldásaink egyedi igényekhez

A jelenleg elérhető parkológép rendszerek ideális megoldást jelenthetnek kisebb, néhány jármű helyigényét kielégítő esetekben, de akár teljes parkolóházak kapacitása is megtöbbszörözhető a kiépítésükkel. Nézze meg parkológépes megoldásainkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megválaszolhassuk kérdéseit!

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Helyszíni felmérés

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Tervezés

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.

Kérjen segítséget

Szeretné tudni, hogy az Ön esetében melyik a leghatékonyabb parkológép technológia? Kérdései lennének a megvalósítással és az árral kapacsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink örömmel válaszolják meg kérdéseit és hasznos tanácsokkal segítik Önt a választásban!

Parkológép megoldásaink

Parkoló emelő berendezések

Combilift

Fordító korong és parkoló tálca

Parksafe

Levelparker

Multiparker

Car Display Tower

Carport