Wöhr Parklift 450

A vízszintes platóelrendezés biztosítja a könnyű be- és kihajtást, továbbá könnyebbé teszi az autóból való be- és kiszállást. Szimpla berendezés 2 gépkocsi, dupla berendezés 4 gépkocsi számára.

Wöhr Parklift 405

A 402 típus tovább fejlesztett változata a 405 típus. Csökkentett magassági méretek esetén javasolt, alsó platóra ferdén, a felső platóra pedig vízszintesen lehet ki-behajtani. Az alsó plató lejtése 14%.  A szimpla berendezésben 2 autó, a dupla berendezésben 4 autó számára van hely.

Wöhr Parklift 340

Csökkentett magassági méretek esetén javasolt, mindkét platóra ferdén lehet ki-behajtani. A felső plató lejtés mértéke csökkentett: csak 5° (9%). A szimpla berendezésben 2 autó, a dupla berendezésben 4 autó számára van hely.

Wöhr Parklift 401

Helyhiány esetén a leghatékonyabb megoldás, a parkoló emelő berendezések használata, amelyek segítségével egyszerűen megduplázhatja az egy parkolóhelyre beférő járművek számát. A vízszintes platóelrendezés biztosítja a könnyű be- és kihajtást, továbbá könnyebbé teszi az autóból való be- és kiszállást. Szimpla berendezés 2 gépkocsi, dupla berendezés 4 gépkocsi számára.

Wöhr Parklift 411

Megfelelő magassági méretek esetén hatféle belmagasság, 6 féle terhelhetőség, vízszintes platók, szabadba, kültérre is. Szimpla berendezésben 2 autó, a dupla berendezésben 4 autó számára van hely.

Wöhr Parklift 421

A 421 típusú parkológép 3 parkolóhelyet kínál egy parkolóhelyen. Egy kompakt megoldási lehetőség.  Széles megoldási lehetőségeket kínál, mivel  a rendszerek alkalmasak arra, hogy egymás mellé vagy egymás mögött vagy akár a szabadban is elhelyezhetők legyenek.

Wöhr Parklift 403

Csökkentett belmagasság a platók „billentésével”: felső platóra vízszintes behajtással, alsó platóra ferde behajtással: 8° (14,1%). Megfelelő belmagasság esetén a rendszerben a platók között változtathatók a térközök (lásd a változatok résznél). Szimpla berendezés 3 gépkocsi, dupla berendezés 6 gépkocsi számára.

Wöhr Parklift 413

Kényelmes parkolási lehetőséget nyújt a felső szinten, mivel a platókra vízszintesen lehet ráhajtani. Az alsó beállóhely 8°/14,1%-os lejtésű. Megfelelő belmagasság esetén a rendszerben a platók között változtathatók a térközök (lásd a Változatok résznél). Szimpla berendezés 3 gépkocsi, dupla berendezés 6 gépkocsi számára.

Wöhr Parklift 461

Süllyesztett föld alatti láthatatlan garázs: A felső fémtálca (250 kg/m² ) kb. 4400 kg súllyal terhelhető, mely lehet kő, szikla, fű, virágágyás a környezettől függően. Lezárt állapotban rá lehet parkolni, azonban emelésnél le kell állni a burkolatról.

Wöhr Parklift 462

A vízszintes platóelrendezés biztosítja a könnyű be- és kihajtást, továbbá könnyebbé teszi az autóból való be- és kiszállást. Szimpla berendezés 2 gépkocsi, dupla berendezés 4 gépkocsi számára

Wöhr Parklift 463

A vízszintes platóelrendezés biztosítja a könnyű be- és kihajtást, továbbá könnyebbé teszi az autóból való be- és kiszállást. Szimpla berendezés 3 gépkocsi, dupla berendezés 6 gépkocsi számára.

Wöhr Parklift 313

Mindkét szintre ferde szögben lehet ráhajtani. Az alsó platóra a ráhajtási szög: 9,5 °, Az alsó platóra beparkolható maximális autó magassága 150 cm lehet. A felső  platóra a ráhajtási szög: 9 °, A felső platóra beparkolható maximális autó magasság 155 cm, de csak abban az esetben, ha a belmagasság 300 cm.

Wöhr Parklift 402

Csökkentett magassági méretek esetén javasolt, alsó platóra ferdén, a felső platóra pedig vízszintesen lehet ki-behajtani. Az alsó plató lejtés mértéke csökkentett: csak 5° (9%). A szimpla berendezésben 2 autó, a dupla berendezésben 4 autó számára van hely.