A billenő garázskapu

A billenő garázsajtó ma már nem annyira népszerű, mint a szekcionált, lamellás kapuk, azonban nagyon sok régi építésű garázsba csak ez építhető be, amelyet akár a nyílásba, akár a nyílás mögé be lehet szerelni. A billenő garázskapuk is felszerelhetők ugyanakkor garázskapu automatikával. Ahhoz, hogy a garázsajtó mindig kifogástalanul működjön, nagyon fontos a megfelelő mozgató berendezés kiválasztása. A kapumozgatáshoz a kapu mérete és a felhasználás gyakorisága alapján választunk automatikát. Lakossági felhasználásnál a leggyakoribb a vezetősínnel ellátott mozgatás, társasházaknál, nagyobb lakóközösségeknél azonban erősebb motort kell felszerelni, amely bírja a napi, akár 80-100 nyitási ciklust is.​

billenő garázskapu

Kérjen segítséget

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MARANTEC garázskapu mozgató motorok

Klasszikus módszerekkel az összes fajta garázskapu automatizálásához. De, még jobb megoldásokkal a biztonság, a komfort és az energia felhasználás területén. A Marantec Comfort hajtóművek az elsők, amelyek energiatakarékos világítást tartalmaznak. Mindemellett a MAX Light-tal, az első rugalmas világítás-bővítéssel kombinálva a legjobb világítási eredmény érhető el. Továbbá az új fejlesztésű és egyedi energia-megtakarító műszaki megoldás több, mint 75 %-kal csökkenti a készenléti energia felhasználást.

NICE Spido 6000 garázskapu nyitómotor

Láncos motor, specialis alumínium sínnel. 650 N ill. 1000 N húzóerővel, záráskor lassít. Mechanikus végállás kapcsoló. A vezérlő egység forgás érzékelővel rendelkezik, ha akadályba ütközik megáll, vagy visszafordul. Ugrókódos, vagy fix kódos távadóval szerelhető.

TORLIFT garázskapu nyitómotor

Strapabíró, 800N meghajtás, ugyanakkor csendes és biztonságos működés jellemzi. Beépített nyomatékfigyeléssel rendelkezik, a kapu nyitásakor és zárásakor lassít, finom zárást biztosít. Kétféle sínnel választható, a rövidebb 2500 mm kapumagasságig, a hosszabb 2965 mm kapumagasságig használható.

Miért érdemes felvennie a kapcsolatot velünk már a vásárlás előtt?

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és a szemle alapján történő árajánlat készítés, anyagkalkuláció. Ezt minden esetben javasoljuk, ha olyan terméket szeretne velünk gyártatni, amit otthonában, munkahelyén, vagy egy projekt helyszínen kell kivitelezni, beszerelni, megvalósítani. A helyszíni felmérés sokban segít akkor, ha egyedi megoldásokat, speciális (nem szabványos, standard) méreteket kell alkalmazni a helyszínen. Kollégáink szakértő szemmel nézik a helyszínt, és tanácsot adnak, mit-hogyan lehet megvalósítani, esetleg mit kéne esetleg egy kicsit módosítani a helyszínen ahhoz, hogy a megrendelni kívánt kaputechnikai berendezés kifogástalanul működjön. Ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Több mint 32 év tapasztalati tudásával és szakképzett munkatársaink segítségével a cégünket felkereső mérnökök, tervező irodák és megrendelőink részére teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni forgalmazott berendezéseink műszaki specifikációjával, beépítési lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatban. Az adatok ismeretében elkészítjük a terveket és megvizsgáljuk, milyen módon lehet termékeinket a legoptimálisabb módon elhelyezni az épületben. Javaslatokat teszünk az épületszerkezeti, valamint a gépészeti változtatásokra is a cél elérése érdekében.