A kiváló elektromos kapu 5 ismérve – avagy hogyan válasszon jól?

elektromos kapuEgy elektromos kapu telepíttetése hosszú távra szóló befektetést jelent. Ahhoz, hogy Önnek ne kelljen aggódnia az elektromos kapu megbízhatósága, éves karbantartása és az esetleges javításai miatt, bizonyos szempontokat még a vásárlás előtt mérlegelnie kell

Létezik kiválóan működő elektromos kapu, tervezés nélkül?

A válasz röviden: NEM, nem létezik. Hiszen a legkiválóbb elektronika és elektromos kapu rendszer is meghibásodhat, ha nem a megfelelő rendeltetés szerint üzemel.

Ha elektromos kapu telepítése mellett dönt, legyen szó akár magánhasználatról vagy egy cég, illetve gyár biztonságát óvó, akár többsávos szélességű kivitelről, mindenképpen gondos tervezést igényel.

Az első és legfontosabb lépés az elektromos kapu megrendelése esetén, hogy a kiválasztása egyénre, pontosabban a telepítés helyére és adottságaira szabottan, annak egyedi tulajdonságait figyelembe véve történjen.

Megkerülhetetlen és hosszú távon kifizetődő feladat a leendő forgalomhoz igazítani az elektromos kaput működtető technikát is, hiszen más-más rendszerre van szükség egy viszonylag kis forgalmú ház és egy nagy forgalmú munkahely esetében. 

Ha gondos és szakszerű felmérés, illetve tervezés előzi meg az elektromos kapu beszerelését, a gondtalanság és a kiváló működés azonnal realitássá válik.

Az elektromos kapu esetében is igaz: a minőséget meg kell fizetni 

Nem mindegy azonban, hogy Ön mennyit fizet, és hogy mit értünk minőség alatt! A minőségi elektromos kapu megvásárlási költsége lehet, hogy magasabb, mint néhány másiké, de ez bőven megtérül a hosszú távú használat során.

A valódi minőség egy elektromos kapu esetében nem csupán a megjelenésében, az anyaghasználatában, hanem a terhelhetőségében és a megbízhatóságában is megmutatkozik. 

A kiváló elektromos kapu amellett, hogy biztonságot és megbízhatóságot nyújt, otthona éke is egyben 

A minőséget és a biztonságot ugyan sosem szabad feláldozni az esztétika oltárán, de ki mondta, hogy egy kiváló elektromos kapu nem lehet egyben megnyerő</span is? Az élvonalban járó gyártók tökéletesen ötvözik a megbízható, biztonságos működést és az esztétikus megjelenést.

Kiemelten fontos szempontok ezek, hiszen a kiválasztott elektromos kapu évekre meghatározza az Ön otthonának megjelenését.

Hogyan hosszabbítható meg az elektromos kapu élettartama?

Ahhoz, hogy egy elektromos kapu évekig vagy akár évtizedekig is problémamentesen szolgálja Önt, funkciótól és a napi használat mennyiségétől függően évente legalább egyszer vagy kétszer szakszerű karbantartást igényel. 

Mindezeket kizárólag szakszerű tanácsadással, helyszíni felméréssel és az Ön igényeit szem előtt tartó, őszinte, és nem csupán eladásorientált hozzáállással lehet megvalósítani. Ennek szerves részét kell hogy képezze a kiválasztott elektromos kapu mögött álló megbízható és hosszú évekre szóló garancia, a magasan képzett szakembergárda és a minden igényt kielégítő szervízhálózat, továbbá az akár több évtizedre is biztosított alkatrészellátottság

Szeretné elkerülni a kellemetlen meglepetéseket az elektromos kapu telepíttetése után?

Ha épp felújít vagy építkezik, és az Ön számára is kiemelten fontos a minőség, a biztonság és a megbízhatóság az elektromos kapu kiválasztásánál is, kerülje el a későbbi kellemetlen meglepetéseket, és válasszon a 35 éves forgalmazói, szerelési, javítási és karbantartási tapasztalattal rendelkező Kapu-Centrum Kft. középkategóriától a luxusig terjedő hatalmas és kiváló minőségű kínálatából. Vegye fell velünk a kapcsolatot, és kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő automatizálást. 

Cégünk több, mint 20 éve az olaszországi SEA gyár kizárólagos magyarországi képviselete. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Your Comment